Näyttölukko

Kun näyttö on lukittu, sinun täytyy avata sen lukitus sipaisemalla tai omalla avauskuviollasi, PIN-koodilla, salasanalla tai sormenjäljellä. Alussa näyttölukko on määritetty siten, että sen voi avata pelkällä sipaisulla. Suosittelemme kuitenkin, että otat käyttöön jonkun turvallisemman lukitustavan laitteesi suojaamiseksi.

Kunkin lukitustavan suojaustaso on eritelty alla heikoimmasta vahvimpaan:

• Sipaisu: ei suojausta, mutta aloitusnäyttöön pääsee nopeasti.
    • Kuvio: voit avata laitteen lukituksen piirtämällä yksinkertaisen kuvion sormellasi.
    • PIN-koodi: voit avata laitteen lukituksen antamalla PIN-koodin, jossa on vähintään neljä numeroa.
    • Salasana: voit avata laitteen lukituksen antamalla aakkosnumeerisen salasanan.
    • Sormenjälki: voit avata laitteen asettamalla rekisteröimäsi sormen sormenjälkitunnistimen päälle.

Vihje

Älylukitustoiminnolla voit määrittää laitteen siten, että sen lukitus avataan tietyissä tilanteissa, esimerkiksi silloin, kun se on muodostanut yhteyden Bluetooth-laitteeseen tai kun se on mukanasi. Jos haluat lisätietoja älylukitustoiminnosta, siirry osoitteeseen http://www.support.google.com/ jaa tee haku hakusanoilla ”älylukitus” (tai ”Smart Lock”).

Näyttölukituksen luominen tai muuttaminen

Huomautus

On erittäin tärkeää, että muistat näytön lukituskuvion, PIN-koodin tai salasanan. Jos unohdat nämä tiedot, tärkeiden tietojen (kuten yhteystietojen ja viestien) palauttaminen voi olla mahdotonta.

1. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Näytön lukitus.
    2. Vahvista pyydettäessä nykyinen näyttölukituksesi.
    3. Valitse vaihtoehto ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
    4. Kun käytetään turvallista näyttölukitusta, voit määrittää näytön lukittavaksi virtapainikkeella, määrittää ajan, jonka kuluttua näyttö lukitaan, ja luoda lukitusnäytön viestin napauttamalla (Asetuskuvake).

Vihje

Jos käytät Microsoft® Exchange ActiveSync® (EAS) -tiliä, EAS-suojausasetukset saattavat rajoittaa lukitusnäytön tyypiksi vain PIN-koodin tai salasanan. Voit tarkistaa käytössä olevat verkon suojauskäytännöt ottamalla yhteyttä verkon järjestelmänvalvojaan.