Sovellusten nollaaminen

Voit nollata sovelluksen tai tyhjentää sovelluksen tiedot, jos sovellus lakkaa vastaamasta tai aiheuttaa ongelmia laitteen kanssa.

Sovellusasetusten nollaaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset.
    2. Näytä kaikki sovellukset napauttamalla (Näytä kaikki sovellukset -kuvake).
    3. Napauta (Valikkokuvake) > Nollaa sovellusasetukset > Nollaa sovellukset.

Vihje

Sovellusasetusten nollaaminen ei poista sovellustietoja laitteesta.

Sovellustietojen tyhjentäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset.
    2. Valitse sovellus tai palvelu ja napauta sitten Tallennustila > TYHJENNÄ TIEDOT > OK.

Huomautus

Kun sovellustiedot tyhjennetään, valitun sovelluksen tiedot poistetaan laitteesta pysyvästi. Kaikkien sovellusten ja palveluiden tietoja ei ole mahdollista poistaa.

Sovellusvälimuistin tyhjentäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset.
    2. Valitse sovellus tai palvelu ja napauta sitten Tallennustila > TYHJENNÄ VÄLIMUISTI.

Huomautus

Kaikkien sovellusten ja palveluiden sovellusvälimuistia ei ole mahdollista tyhjentää.

Sovelluksen oletusasetusten tyhjentäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset.
    2. Valitse sovellus tai palvelu ja napauta sitten Avaa oletuksena > OLETUSTEN TYHJENNYS.

Huomautus

Kaikkien sovellusten tai palveluiden oletusasetuksia ei ole mahdollista tyhjentää.