Puheluiden vastaanottaminen

Jos saat puhelun laitteen ollessa lepotilassa tai näytön ollessa lukittuna, puhelinsovellus avautuu koko näytön tilassa. Jos laitteessa on kaksi SIM-korttia, näytön taustaväri ilmaisee, kummalle SIM-kortille puhelu on. Taustaväri voidaan vaihtaa puheluasetuksissa.

Jos saat puhelun, kun näyttö on käytössä, saapuva puhelu näytetään ilmoituksena, joka ilmestyy avoinna olevan näytön päälle. Jos laitteessa on kaksi SIM-korttia, myös SIM-kortin tiedot näytetään. Kun saat ilmoituksen, voit vastata puheluun ja avata puhelinsovellusnäytön tai hylätä puhelun ja jäädä nykyiseen näyttöön.

Puheluun vastaaminen näytön ollessa sammutettuna

• Kun saat puhelun, pyyhkäise (Saapuva puhelu -kuvake) ylös.

Puheluun vastaaminen näytön ollessa käytössä

• Kun saat puhelun, napauta näytön yläreunan ilmoituksessa VASTAA.

Vihje

Sen sijaan, että vastaisit puheluun, voit siirtyä puhelinsovelluksen päänäyttöön napauttamalla ilmoitusikkunan yläosaa. Näin käytettävissäsi on enemmän hallintatoimintoja. Voit esimerkiksi hylätä puhelun viestillä.

Puhelun hylkääminen, kun näyttö on sammutettu

• Kun saat puhelun, pyyhkäise (Saapuva puhelu -kuvake) alas.

Puhelun hylkääminen näytön ollessa käytössä

• Kun saat puhelun, napauta näytön yläreunan ilmoituksessa HYLKÄÄ.

Vihje

Sen sijaan, että hylkäisit puhelun, voit siirtyä puhelinsovelluksen päänäyttöön napauttamalla ilmoitusikkunaa. Tällä tavoin käytettävissäsi on enemmän hallintatoimintoja. Voit esimerkiksi hylätä puhelun viestillä.

Saapuvan puhelun soittoäänen mykistäminen

• Kun puhelu tulee, paina äänenvoimakkuusnäppäintä.

Puhelun hylkääminen tekstiviestillä

Kun hylkäät puhelun tekstiviestillä, viesti lähetetään automaattisesti soittajalle. Lisäksi se tallennetaan yhteystiedon viestikeskusteluun.

Voit valita jonkin laitteessa olevista ennalta määritetyistä viesteistä tai luoda uuden viestin. Voit myös luoda omia viestejäsi muokkaamalla ennalta määritettyjä viestejä.

Puhelun hylkääminen tekstiviestillä, kun näyttö on sammutettu

1. Kun saat puhelun, vedä (Hylkää vastauksella -kuvake) näytön keskelle.
    2. Valitse valmiiksi määritetty viesti tai napauta Kirjoita uusi viesti.

Puhelun hylkääminen tekstiviestillä, kun näyttö on päällä

1. Kun saat puhelun, napauta puhelinnumeron tai soittajan nimen sisältävää ilmoitusikkunaa.
    2. Vedä (Hylkää vastauksella -kuvake) näytön keskelle.
    3. Valitse valmiiksi määritetty viesti tai napauta Kirjoita uusi viesti.

Toisen puhelun hylkääminen tekstiviestillä

1. Kun kuulet toistuvia piippauksia puhelun aikana, vedä (Hylkää vastauksella -kuvake) näytön keskelle.
    2. Valitse valmiiksi määritetty viesti tai napauta Kirjoita uusi viesti.

Puhelun hylkäämiseen käytettävän tekstiviestin muokkaaminen

1. Etsi ja napauta (Puhelinkuvake).
    2. Napauta (Valikkokuvake) > Asetukset.
    3. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, napauta Puhelutilit ja valitse SIM-kortti. Jos sinulla on yhden SIM-kortin laite, napauta Puhelut.
    4. Napauta Hylkää puhelu viestillä.
    5. Napauta muokattavaa viestiä ja tee haluamasi muutokset.
    6. Napauta OK.