Ihmiset, selfiet ja hymyilevät kasvot

Kasvot, joihin on tarkennettu, osoitetaan värillisellä kehyksellä.

Image of taking a group selfie

Ihmisten kuvaaminen ja videoiminen

• Huomioi kameran suunta. Ota lähikuvat pystyasennossa, jotta kuva täyttyy. Kuvaa ryhmiä tai taustalla olevia kohteita vaaka-asennossa.
    • Voit estää epätarkkuudet asettamalla kameran tasaiselle alustalle ja käyttämällä itselaukaisinta.

Selfien ottaminen

1. Avaa kamera ja valitse sitten selfien valo- tai videokuvaustila.
    2. Aktivoi etukamera napauttamalla (Kameran vaihtamisen kuvake).
    3. Jos haluat käyttää itselaukaisinta, napauta (Asetuskuvake) > Itselaukaisin.
    4. Sulje asetusvalikko. Asetus tallennetaan valitulle kuvaustilalle.
    5. Ota selfie napauttamalla suljinpainiketta.