account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Yleiskuvaus

    Diagram of front view showing each part by number. Upper part, from left to right, 1 to 6. Right side, from top to bottom, 7 to 9. Bottom side, from right to left, 10 to 12.
    1 Kuulokeliitäntä
    2 Toinen mikrofoni
    3 Lataus- ja ilmoitusvalo
    4 Etukamera
    5 Kuuloke
    6 Lähestymis- ja valaistustunnistin
    7 Virtapainike
    8 Sormenjälkitunnistin
    9 Äänenvoimakkuus- ja zoomausnäppäin
    10 Kaiutin
    11 USB-portti/laturi
    12 Päämikrofoni
    Diagram of rear view showing each part by number. Upper left area, from top to bottom, 13 to 15. Center area, 16. Right side, top, 17. Bottom area, 18.
    13 Wi-Fi/Bluetooth®/GPS-antenni
    14 Kaksoiskamera
    15 Ledisalama
    16 NFC™-tunnistusalue
    17 SIM-nanokortti-/muistikorttipaikka
    18 Pääantenni
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero