Siirtyminen sovelluksissa

Voit siirtyä sovelluksesta toiseen siirtymisnäppäimillä ja viimeaikaisten sovellusten ikkunassa. Näin voit helposti siirtyä kaikkien hiljattain käytettyjen sovellusten välillä. Siirtymispainikkeita ovat paluupainike, kotipainike ja viimeaikaisten sovellusten painike. Voit myös avata näytölle kaksi sovellusta samaan aikaan jaetun näytön tilaan, jos sovellukset tukevat moni-ikkunakäyttöä.

Yleiskatsaus sovelluksissa siirtymiseen

Image of recently used application windows and navigation buttons, showing each part by number. Upper right area, 1. Center, 2. Bottom area from right to left, 3 to 5.

1 Tyhjennä kaikki: sulje kaikki äskettäin käytetyt sovellukset
    2 Viimeksi käytettyjen sovellusten ikkuna: avaa jokin viimeksi käytetyistä sovelluksista
    3 Viimeksi käytettyjen sovellusten painike : avaa viimeksi käytettyjen sovellusten ikkuna
    4 Kotipainike: sulje sovellus ja palaa aloitusnäyttöön
    5 Paluupainike: siirry takaisin sovelluksen edelliseen ruutuun tai sulje sovellus

Viimeksi käytettyjen sovellusten ikkunan avaaminen

• Napauta (Viimeisimpien sovellusten kuvake).

Siirtyminen nopeasti johonkin viimeksi käytettyyn sovellukseen

• Napauta (Viimeisimpien sovellusten kuvake) nopeasti kaksi kertaa.

Kaikkien äskettäin käytettyjen sovellusten sulkeminen

• Napauta (Viimeisimpien sovellusten kuvake) ja napauta sitten Poista kaikki.

Valikon avaaminen sovelluksessa

• Napauta sovelluksessa (Valikkokuvake) tai (Valinnat-kuvake).

Huomautus

Kaikissa sovelluksissa ei ole valikkoa.

Jaetun näytön tila

Jaetun näytön tilassa voit näyttää kaksi sovellusta samanaikaisesti. Voit esimerkiksi pitää samaan aikaan auki sähköpostia ja selainta.

Jaetun näytön yleiskuvaus

Image of split screen and components, showing each part by number. Upper half, 1. Border, 2. Lower half, 3. Bottom area from right to left, 4 to 6.

1 Sovellus 1
    2 Jaetun näytön erotin – voit muokata ikkunoiden kokoa vetämällä
    3 Sovellus 2
    4 Jaetun näytön painike – voit valita jonkin viimeksi käytetyistä sovelluksista
    5 Kotipainike – palaa aloitusnäyttöön
    6 Paluupainike: siirry takaisin sovelluksen edelliseen ruutuun tai sulje sovellus

Huomautus

Kaikki sovellukset eivät tue jaetun näytön tilaa.

Jaetun näytön tilan käyttäminen

1. Varmista, että kaksi sovellusta, joita haluat käyttää jaetun näytön tilassa, ovat auki ja käynnissä taustalla.
    2. Avaa sovellus, jota haluat käyttää jaetun näytön tilassa, ja kosketa sitten pitkään (Viimeisimpien sovellusten kuvake). Sovellus määritetään jaetun näytön ensimmäiseen osaan.
    3. Valitse toinen haluamasi sovellus pikkukuvaluettelosta. Jos haluat muokata jaetun näytön ikkunoiden kokoa, vedä näytön keskellä olevaa erotinta.
    4. Kun haluat poistua jaetun näytön tilasta, kosketa pitkään (Jaetun näytön painike), kun jaetun näytön ikkunat ovat näkyvissä.