Monoäänet

Kun valitset Monoääni-asetuksen, sekä vasen että oikea äänikanava toistetaan samanaikaisesti. Monoäänten käyttö stereoäänten asemesta voi olla tarpeen turvallisuussyistä tai joillekin kuulovammoista kärsiville käyttäjille. Se voi olla tarpeen myös esimerkiksi silloin, kun haluat kuulla ympäristön äänet tarkasti.

Monoäänen ottaminen käyttöön tai pois käytöstä

1. Etsi ja napauta Asetukset > Esteettömyys.
    2. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Monoääni-kytkintä.