Viestiasetukset

Voit muokata viestien ilmoitusasetuksia ja sitä, saatko toimituskuittauksia.

Viestien ilmoitusasetusten muuttaminen

1. Etsi ja napauta (Viestien kuvake).
    2. Napauta (Valikkokuvake) ja napauta sitten Asetukset.
    3. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, napauta Yleiset.
    4. Jos haluat määrittää ilmoitusäänen, napauta Ilmoitukset > Ääni ja valitse sitten haluamasi vaihtoehto tai napauta (Lisäyskuvake) ja valitse laitteeseen tallennettu musiikkitiedosto.
    5. Vahvista napauttamalla OK.
    6. Jos haluat muokata muita ilmoitusasetuksia, voit tehdä sen kytkimiä napauttamalla.

Lähetettävien viestien toimituskuittausten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Etsi ja napauta (Viestien kuvake).
    2. Napauta (Valikkokuvake) ja napauta sitten Asetukset.
    3. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti. Jos sinulla on yhden SIM-kortin laite, napauta Lisäasetukset.
    4. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Tekstiviestien toimituskuittaukset-kytkintä.

Huomautus

Kun toimituskuittaukset ovat käytössä, toimitetuissa viesteissä näytetään Toimitettu-ilmoitus.