Internet- ja MMS-asetukset

Jos haluat lähettää multimediaviestejä tai käyttää Internetiä ilman Wi-Fi-verkkoa, tarvitset mobiilidatayhteyden ja asianmukaiset Internet- ja MMS-asetukset. Alla on joitakin vihjeitä:

• Useimpien mobiiliverkkojen ja -operaattorien Internet- ja MMS-asetukset on asennettu valmiiksi laitteeseen. Tämän ansiosta voit aloittaa Internetin käytön ja multimediaviestien lähettämisen heti.
    • Voit tarkistaa Internet- ja MMS-asetusten päivitykset manuaalisesti. Jos muutat tai poistat Internet- tai MMS-asetuksen vahingossa, palauta Internet- ja MMS-asetukset.

Internet- ja MMS-asetusten lataaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Internet-asetukset.
    2. Napauta Hyväksy. Kun asetukset on ladattu, tilarivillä näkyy (Internet-asetukset ladattu -kuvake) ja mobiilidatayhteys otetaan automaattisesti käyttöön.

Vihje

Jos asetuksia ei voida ladata laitteeseesi, tarkista mobiiliverkon signaalin voimakkuus tai Wi-Fi-verkon toimivuus. Siirry avoimeen paikkaan, jossa ei ole esteitä, tai ikkunan lähelle ja yritä uudelleen.

Internet- ja MMS-asetusten lisääminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Matkapuhelinverkot.
    2. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti.
    3. Napauta Tukiasemien nimet > (Lisäyskuvake).
    4. Napauta Nimi, anna haluamasi nimi ja napauta sitten OK.
    5. Napauta APN, anna käyttöpisteen nimi ja napauta sitten OK.
    6. Anna kaikki muut vaaditut tiedot. Jos et tiedä, mitkä tiedot ovat pakollisia, kysy lisätietoja verkko-operaattoriltasi.
    7. Kun olet valmis, napauta (Valikkokuvake) ja sitten Tallenna.

Ladattujen Internet- ja MMS-asetusten tarkistaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Matkapuhelinverkot.
    2. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti.
    3. Napauta Tukiasemien nimet.
    4. Näet lisätietoja napauttamalla mitä tahansa käytettävissä olevaa kohdetta.

Internet- ja MMS-asetusten nollaaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Matkapuhelinverkot > Tukiasemien nimet.
    2. Napauta (Valikkokuvake).
    3. Valitse Palauta oletukset.