Puheluiden siirtäminen toiseen numeroon

Voit siirtää puheluita toiselle vastaanottajalle, esimerkiksi toiseen puhelinnumeroon tai toiseen laitteeseen.

Jos käytät kahden SIM-kortin laitetta, voit myös siirtää SIM-kortille 1 saapuvan puhelun SIM-kortille 2, kun SIM-kortti 1 ei ole tavoitettavissa, ja päinvastoin. Tätä toimintoa kutsutaan kahden SIM-kortin tavoitettavuudeksi. Se on otettava käyttöön manuaalisesti.

Soitonsiirto

1. Etsi ja napauta (Puhelinkuvake).
    2. Napauta (Valikkokuvake) > Asetukset.
    3. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, napauta Puhelutilit ja valitse SIM-kortti. Jos sinulla on yhden SIM-kortin laite, napauta Puhelut.
    4. Napauta Soitonsiirto ja valitse vaihtoehto.
    5. Anna numero, johon haluat siirtää puhelut, ja napauta sitten Ota käyttöön.

Soitonsiirron poistaminen käytöstä

1. Etsi ja napauta (Puhelinkuvake).
    2. Napauta (Valikkokuvake) > Asetukset.
    3. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, napauta Puhelutilit ja valitse SIM-kortti. Jos sinulla on yhden SIM-kortin laite, napauta Puhelut.
    4. Napauta Soitonsiirto.
    5. Valitse vaihtoehto ja napauta sitten Poista käytöstä.

Dual SIM -tavoitettavuus-toiminnon ottaminen käyttöön

Huomautus

Tämä toiminto on käytettävissä vain kahden SIM-kortin laitteissa.

1. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Kaksois-SIM > Dual SIM -tavoitettavuus.
    2. Ota toiminto käyttöön napauttamalla kytkintä kohdassa Dual SIM -tavoitettavuus.
    3. Viimeistele toimenpide noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Vihje

Jos Dual SIM -tavoitettavuus -toiminto ei toimi sen käyttöönoton jälkeen, tarkista, että olet antanut kummankin SIM-kortin puhelinnumerot oikein. Joissakin tapauksissa numerot tunnistetaan automaattisesti asennuksen aikana. Muussa tapauksessa saat kehotteen antaa ne manuaalisesti.