Kadonneen laitteen etsiminen, lukitseminen ja tyhjentäminen

Google tarjoaa verkossa sijainti- ja suojausverkkopalvelun nimeltä Etsi oma laite. Kun kirjaudut Google-tilillesi, Etsi oma laite on oletusarvoisesti käytössä. Jos laitteesi katoaa, Etsi oma laite -palvelun avulla voit:

• paikantaa laitteesi ja näyttää sen sijainnin kartalla
    • lukita laitteesi ja näyttää viestin sen lukitusnäytössä
    • avata lukituksen ja poistaa laitteen sisällön
    • soittaa laitteessa merkkiäänen, vaikka äänet eivät olisi käytössä.

Laitteen täytyy olla käynnissä ja yhteydessä Internetiin. Lisäksi paikannuspalvelun täytyy olla käytössä. Etsi oma laite -palvelu ei välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Saat lisätietoja Etsi oma laite -palvelusta osoitteesta https://support.google.com/ hakusanoilla ”Etsi oma laite”.

Laitteen paikannustoiminnon käytön tarkistaminen