account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Tekstin muokkaaminen

    Voit valita, leikata, kopioida ja liittää tekstiä samalla, kun kirjoitat. Voit käyttää muokkausvaihtoehtoja kaksoisnapauttamalla syötettyä tekstiä. Muokkausvaihtoehdot tulevat sitten käytettäviksi sovelluspalkin kautta.

    Sovelluspalkki

    Valitulle tekstille voidaan suorittaa seuraavat toiminnot:

    • Leikkaa
    • Kopioi
    • Liitä
    • Jaa
    • Valitse kaikki

    Huomautus

    Liitä näkyy vain, kun olet tallentanut tekstiä leikepöydälle.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero