Pehmennystehoste

Voit ottaa kuvia pehmennystehosteen kanssa, kun käytät laitteesi kaksoiskameraa. Pehmennystehoste vähentää valokuvan taustan terävyyttä ja korostaa etualalla olevia kohteita taiteellista vaikutelmaa varten.

Kuvan ottaminen Pehmennys (boke)-tehosteen kanssa

1. Kun käytät kameraa, napauta Tila > Pehmennys (boke).
    2. Voit säätää taustan sumennuksen voimakkuutta napauttamalla (Kaksoiskameratehoste-kuvake) > (Pehmennyskuvake). Säädä vetämällä liukusäädintä.
    3. Säädä kirkkautta napauttamalla Skin brightness icon(Kirkkaus-kuvake). Säädä vetämällä liukusäädintä.
    4. Ota kuva napauttamalla suljinpainiketta.

Vihje

Jos olet liian lähellä kuvattavaa kohdetta tai liian kaukana siitä Pehmennys (boke) -tehosteen käyttöä varten, näkyviin tulee varoitusviesti. Jos näin käy, muuta kameran ja kuvattavan kohteen välistä etäisyyttä, jotta voit käyttää Pehmennys (boke) -tehostetta.