Muotokuvaselfie

Muotokuvaselfie-sovelluksen avulla voit ottaa paremman näköisiä selfieitä.

Muotokuvaselfie-yleiskuvaus

Bokeh icon

Pehmennys (boke)

Lisää epätarkkuustehosteen henkilön ympärille

Soft skin icon

Pehmeä iho

Pehmentää ihon sävyjä

Skin brightness icon

Ihon kirkkaus

Kirkastaa ihon sävyjä

Eye enlargement icon

Silmien suurennus

Suurentaa silmiä

Slender face icon

Kapeat kasvot

Saa kasvot näyttämään hoikemmilta

Selfien ottaminen Muotokuvaselfie-sovelluksella

1. Kun käytät kameraa, napauta Tila > Portrait selfie mode icon (Muotokuvaselfie-kuvake).
    2. Napauta sen tehosteen kuvaketta, jota haluat käyttää, ja säädä tehostetta vetämällä liukusäädintä. Säädä tarvittaessa muita tehosteita samalla tavalla.
    3. Ota kuva napauttamalla suljinpainiketta.

Vihje

Voit tallentaa muotokuvan esikatselun kanssa samassa suunnassa napauttamalla (Peilauskuvake) > Päällä.