Tietojen varmuuskopioiminen ja siirtäminen käyttämällä tietokonetta

Tiedot kannattaa varmuuskopioida tietokoneeseen, jos sinulla on paljon mediatiedostoja, kuten valokuvia, videoita ja musiikkitiedostoja. Voit myös siirtää tiedot vanhasta laitteesta uuteen liittämällä molemmat laitteet tietokoneeseen samaan aikaan. Windows-tietokoneen ja laitteen välisellä USB-kaapeliyhteydellä voit siirtää ja hallita tiedostoja helposti.

Tietokoneen liittäminen USB-kaapelilla

1. Liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
    2. Vedä tilariviä alaspäin ja napauta sitten Laitetta ladataan USB-yhteyden kautta.
    3. Tietokone tunnistaa laitteesi, kun napautat Tiedostojen siirtäminen.

Huomautus

Käytä aina USB Type-C -kaapelia, joka on tarkoitettu käytettäväksi nimenomaan Xperia-mallisi kanssa. Varmista myös, että kaapeliliitännät ovat täysin kuivia.

Tietojen varmuuskopiointi tietokoneella

1. Avaa laitteen näytön lukitus ja liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
    2. Valitse varmuuskopioitavat tiedostot tietokoneessa ja kopioi ja liitä tai vedä ja pudota sitten tiedostot tietokoneen johonkin sijaintiin.

Tiedostojen siirtäminen vanhasta laitteesta uuteen laitteeseen

1. Avaa laitteen näytön lukitus ja liitä sekä vanha että uusi laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
    2. Valitse vanhasta laitteesta siirrettävät tiedostot tietokoneessa ja kopioi ja liitä tai vedä ja pudota sitten tiedostot uuden laitteen johonkin sijaintiin.

Huomautus

Kun kopioit tiedostoja vanhasta laitteesta uuteen, varmista, että kansioiden nimet ovat samat molemmissa laitteissa.