Käyttöönotto – kahden SIM-kortin laite

Laitteesi tukee ainoastaan SIM-nanokortteja. Kahden SIM-kortin laitteissa voidaan käyttää yhtä tai kahta SIM-nanokorttia ja muistikorttia.

Kahden SIM-kortin laitteita ei ole saatavilla kaikilla markkina-alueilla tai kaikilta operaattoreilta.

Tietoja siitä, miten tarkistetaan, onko laite yhden vai kahden SIM-kortin laite, on kohdassa IMEI-numeroiden tarkistaminen.

Huomautus

Voit estää tietohävikit sammuttamalla laitteen tai poistamalla muistikortin käytöstä, ennen kuin vedät pidikkeen ulos ja poistat SIM-nanokortin (tai -kortit) tai muistikortin laitteesta.

SIM-nanokorttien ja muistikortin asettaminen paikoilleen

Diagram of inserting SIM cards and a memory card into the slot.  Upper left side in front view, placing SIM cards and a memory card on the tray. From the left of the tray, memory card tray, main SIM card tray (SIM1), and secondary SIM card tray (SIM2).

Huomautus

Älä leikkaa SIM-korttia, sillä se saattaa vahingoittaa laitettasi.

1. Avaa korttipaikan kansi.
    2. Vedä korttipidike ulos.
    3. Aseta muistikortti muistikorttipaikkaan oikein päin.
    4. Aseta ensisijainen SIM-kortti (SIM1) pidikkeeseen tiukasti oikein päin.
    5. Aseta toinen SIM-kortti (SIM2) pidikkeeseen tiukasti oikein päin.
    6. Aseta muistikortti kunnolla muistikorttipidikkeeseen.
    7. Paina korttipidike takaisin paikoilleen varovasti siten, että se lukittuu paikoilleen.
    8. Sulje korttipaikan kansi.