Kameran lisäasetukset

Paikkamerkinnät

Voit tallentaa kuviin ja videoihin paikan, jossa ne on tallennettu. Tätä kutsutaan paikkamerkinnäksi. Paikkamerkinnän lisäämiseen kuviin ja videoihin tarvitaan langaton verkko ja käynnissä oleva GPS-toiminto.

Paikkamerkintöjen käyttöön ottaminen

1. Kun käytät kameraa, napauta (Asetuskuvake).
    2. Ota käyttöön napauttamalla Tallenna sijainti-kytkintä. Asetus tallennetaan.

Paikkamerkintöjen tilakuvakkeet

Acquired GPS icon

Maantieteellinen sijainti tallennetaan.

GPS not found icon

Maantieteellistä sijaintia ei löydy.

Äänenvoimakkuusnäppäimen eri käyttötavat

Voit vaihtaa äänenvoimakkuusnäppäimen käyttötapaa.

Äänenvoimakkuusnäppäimen käytön muuttaminen

1. Kun käytät kameraa, napauta (Asetuskuvake).
    2. Napauta Äänenvoim.näpp. käyttö: ja valitse haluamasi asetus. Asetus tallennetaan.

Äänenvoimakkuusnäppäimen asetukset

Zoomaus

Voit käyttää äänenvoimakkuusnäppäintä lähentämiseen ja loitontamiseen.

Suljin

Äänenvoimakkuusnäppäintä käytetään suljinpainikkeena valokuvien ja videoiden kuvauksessa.

Ääni

Kun Ääni on aktivoitu, kamera toistaa äänen, kun otat kuvan tai kun aloitat tai lopetat videon tallennuksen. Lisäksi jos käytät itselaukaisinta, kamera piippaa sen ajastimen merkiksi.

Äänten käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Kun käytät kameraa, napauta (Asetuskuvake).
    2. Ota käyttöön tai pois käytöstä napauttamalla Ääni-kytkintä. Asetus tallennetaan.