Yhteystietojen lisääminen ja muokkaaminen

Voit lisätä, muokata ja poistaa laitteen sekä synkronoitujen tilien yhteystietoja. Voit lisätä yhteystiedoille kuvia ja määrittää niille yksilöllisiä soittoääniä. Voit myös muokata omia yhteystietojasi.

Yhteystiedon lisääminen

1. Etsi ja napauta (Yhteystietokuvake).
    2. Napauta (Lisää uusi yhteystieto -kuvake).
    3. Jos olet lisäämässä yhteystietoa ensimmäistä kertaa ja sinulla on useita tilejä laitteeseesi synkronoituna, valitse haluamasi tili. Tästä tulee oletustili, jolle yhteystiedot tallennetaan. Myöhemmin voit valita yhteystiedon tallennussijainnin napauttamalla (Lisää uusi yhteystieto -kuvake) > Tallennetaan tilille.
    4. Kirjoita tai valitse haluamasi yhteyshenkilön tiedot.
    5. Kun olet valmis, napauta TALLENNA.

Huomautus

Jos haluat vaihtaa yhteystietojen oletustallennusasetuksen, napauta (Valinnat-kuvake) ja valitse uusi tili. Jos haluat tallentaa yhteystiedot vain laitteeseesi, voit valita Puhelimen yhteystieto. Jos haluat siirtää olemassa olevan yhteystiedon uudelle tilille, sinun täytyy luoda se uudelleen ja tallentaa se uudelle tilille.

Vihje

Jos lisäät plusmerkin ja maatunnuksen yhteyshenkilön puhelinnumeron eteen, numeroa ei tarvitse muokata, kun myöhemmin soitat puheluita ulkomailla.

Yhteystiedon muokkaaminen

1. Etsi (Yhteystietokuvake) ja napauta sitä.
    2. Napauta muokattavaa yhteystietoa ja napauta sitten (Muokkauskuvake).
    3. Muokkaa haluamiasi tietoja.
    4. Kun olet valmis, napauta TALLENNA.

Huomautus

Jotkut synkronointipalvelut eivät salli yhteystietojen muokkaamista.

Yhteystiedon kuvan lisääminen tai poistaminen

1. Etsi ja napauta (Yhteystietokuvake).
    2. Napauta muokattavaa yhteystietoa ja napauta sitten (Muokkauskuvake).
    3. Napauta (Kamerakuvake) ja valitse vaihtoehto.
    4. Kun kuva on päivitetty, napauta TALLENNA.

Vihje

Voit myös lisätä kuvan yhteystiedolle suoraan Albumi-sovelluksesta.

Yhteystiedon soittoäänen mukauttaminen

1. Etsi ja napauta (Yhteystietokuvake).
    2. Napauta muokattavaa yhteystietoa ja napauta sitten (Valikkokuvake) > Aseta soittoääni.
    3. Valitse soittoääni tai valitse laitteeseen tallennettu musiikkitiedosto napauttamalla (Lisäyskuvake).
    4. Napauta OK.

Kaikkien tietyn yhteystiedon puheluiden siirtäminen vastaajaan

1. Etsi ja napauta (Yhteystietokuvake).
    2. Valitse haluamasi yhteystieto.
    3. Napauta (Valikkokuvake) > Ohjaa suoraan vastaajaan.

Yhteystietojen poistaminen

1. Etsi (Yhteystietokuvake) ja napauta sitä.
    2. Kosketa poistettavaa yhteystietoa pitkään.
    3. Napauta (Poistokuvake) ja napauta sitten POISTA.
    4. Jos haluat poistaa useita yhteystietoja, valitse poistettavien yhteystietojen valintaruudut.
    5. Napauta (Poistokuvake) ja napauta sitten POISTA.

Omien yhteystietojen muokkaaminen

1. Etsi ja napauta (Yhteystietokuvake).
    2. Napauta (Valinnat-kuvake) > Omat tiedot.
    3. Napauta (Muokkauskuvake) ja anna sitten uudet tiedot tai tee haluamasi muutokset.
    4. Kun olet valmis, napauta TALLENNA.

Uuden yhteystiedon luominen tekstiviestistä

1. Etsi ja napauta (Viestien kuvake).
    2. Valitse puhelinnumero ja napauta (Valikkokuvake) > Lisää kontakti.
    3. Valitse aiemmin luotu yhteystieto tai napauta Luo uusi yhteystieto.
    4. Muokkaa yhteystiedon tietoja ja napauta TALLENNA.