Sovellusten lataaminen muista lähteistä

Kun laite on määritetty sallimaan lataaminen muistakin lähteistä kuin Google Playsta, voit ladata sovelluksia suoraan muista sivustoista soveltuvien latausohjeiden mukaisesti.

Sovellusten asentaminen tuntemattomasta tai epäluotettavasta lähteestä voi vioittaa laitetta. Lataa sovelluksia vain luotettavista lähteistä. Ota yhteys sovelluksen toimittajaan, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita.

Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, vain omistaja eli ensisijainen käyttäjä voi sallia lataamisen muualta kuin Google Playsta. Omistajan tekemät muutokset koskevat kaikkia käyttäjiä.

Muista lähteistä peräisin olevien sovellusten lataamisen salliminen tai estäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus.
    2. Ota Tuntemattomat tahot käyttöön tai poista ne käytöstä napauttamalla niiden liukusäädintä.