Käyttöönotto – yhden SIM-kortin laite

Laitteesi tukee ainoastaan SIM-nanokortteja. Yhden SIM-kortin laitteessa voit käyttää yhtä SIM-korttia ja muistikorttia.

SIM-nanokortilla ja muistikortilla on omat paikkansa. Varmista, ettet sekoita kortteja toisiinsa.

Jos haluat tarkistaa, onko laitteesi yhden vai kahden SIM-kortin laite, siirry kohtaan Laitteen IMEI-numeron tai IMEI-numeroiden tarkistaminen.

Voit estää tietohävikit sammuttamalla laitteen tai poistamalla muistikortin, ennen kuin vedät pidikkeen ulos ja poistat SIM-nanokortin tai muistikortin laitteesta.

Muistikortin ja SIM-nanokortin asettaminen paikoilleen

SIM- ja muistikortin asettaminen paikoilleen

Älä leikkaa SIM-korttia irti, sillä tämä saattaa vahingoittaa laitettasi.

1. Vedä SIM-kortin pidike ulos.
  2. Aseta muistikortti sille varattuun muistikorttipaikkaan oikein päin, kuten kuvassa näkyy.
  3. Aseta SIM-kortti pidikkeeseen tiukasti oikein päin, kuten kuvassa näytetään.
  4. Työnnä pidike takaisin paikoilleen varovasti siten, että se lukittuu paikoilleen.