account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Musiikki-valikko

    Musiikki-tarjoaa yleiskatsauksen kaikista laitteen kappaleista. Siellä voit hallita albumeita ja soittolistoja.

    Musiikki-portaali

    1 Palaa Musiikki-sovelluksen aloitusnäyttöön
    2 Näytä tämänhetkinen toistojono
    3 Selaa kaikkia soittolistoja
    4 Selaa kaikkia artisteja
    5 Selaa kaikkia albumeita
    6 Selaa kaikkia kappaleita
    7 Selaa kaikkia tyylilajeja
    8 Selaa kaikkia kansioita
    9 Avaa Musiikki-sovelluksen asetusvalikko
    10 Avaa Musiikki-sovelluksen tukivalikko

    Musiikki-valikon avaaminen

    1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta > .
    2. Napauta .

    Musiikki-sovelluksen aloitusnäyttöön palaaminen

    • Kun Musiikki-valikko on auki, napauta Aloitus tai napauta näyttöä valikon oikealla puolella.

    Kappaleen poistaminen

    1. Etsi Musiikki-valikosta kappale, jonka haluat poistaa.
    2. Napauta kappaleen nimeä pitkään ja napauta sitten näkyviin tulevasta luettelosta Poista tallennustilasta.
    3. Vahvista napauttamalla POISTA.

      Parhaillaan toistettavaa kappaletta ei voi poistaa.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    FindCreated with Sketch.
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero