Miksi tarvitsen Google-tilin?

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus
    Sony Xperia -laitteesi käyttää Googlen kehittämää Android-käyttöjärjestelmää. Laitteessasi on sen ostaessasi valmiina useita Googlen sovelluksia ja palveluita, esimerkiksi Gmail™, Google Maps™, YouTube™ ja Play Store™. Näiden palveluiden tehokkaaseen käyttöön tarvitaan Google-tili. Google-tilillä voit esimerkiksi
    • ladata ja asentaa sovelluksia Google Play™ -kaupasta
    • synkronoida sähköpostin, yhteystiedot ja kalenterin Gmaililla
    • keskustella kavereiden kanssa Duo™-sovelluksella
    • synkronoida selaushistoriasi ja kirjanmerkkisi Google Chrome™ -selaimella
    • tunnistaa itsesi valtuutetuksi käyttäjäksi korjattuasi ohjelmiston Xperia Companionilla.
    • etsiä, lukita tai tyhjentää kadonneen tai varastetun laitteen Etsi oma laite -palveluilla.

Lisätietoja Android-käyttöjärjestelmästä ja Googlen palveluista sekä sovelluksista löytyy osoitteesta http://support.google.com.

On erittäin tärkeää, että muistat Google-tilisi käyttäjänimen ja salasanan, sillä joissain tilanteissa sinun on tunnistauduttava suojaussyistä Google-tilisi avulla. Jos et tällaisessa tilanteessa anna Google-tilisi käyttäjänimeä ja salasanaa, laitteesi lukitaan. Jos sinulla on useampi kuin yksi Google-tili, sinun täytyy muista antaa oikean tilin tiedot.

Google™-tilin määrittäminen laitteeseen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tilit ja synkronointi > Lisää tili > Google.
    3. Luo Google™-tili ohjatun rekisteröintitoiminnon avulla. Jos sinulla on jo tili, kirjaudu sisään.

Voit myös kirjautua sisään tai luoda Google™-tilin ohjatulla asennustoiminnolla, kun käynnistät laitteen ensimmäisen kerran. Voit myös siirtyä verkkoon ja luoda tilin osoitteessa www.google.com/accounts.

Google™-tilin poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Napauta Asetukset > Tilit ja synkronointi > Google.
    3. Valitse Google™-tili, jonka haluat poistaa.
    4. Napauta > Poista tili.
    5. Vahvista poistaminen napauttamalla Poista tili uudelleen.

Jos poistat Google™-tilisi, kaikki Google™-tiliisi yhdistetyt suojaustoiminnot poistuvat käytöstä.