Äänenvoimakkuusasetukset

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Voit säätää saapuvien puheluiden ja ilmoitusten soittoäänen voimakkuutta sekä musiikki- ja videotiedostojen toiston äänenvoimakkuutta.

Soittoäänen äänenvoimakkuuden säätäminen äänenvoimakkuusnäppäimellä

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas.

Mediatoiston äänenvoimakkuuden säätäminen äänenvoimakkuusnäppäimellä

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas musiikkia toistaessasi tai videota katsoessasi. Voit tehdä näin myös näytön ollessa lukittuna.

Värinätilan käyttöönotto

• Paina jompaakumpaa äänenvoimakkuusnäppäintä, kunnes näyttöön ilmestyy .

Äänenvoimakkuuden säätäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni.
    3. Vedä äänenvoimakkuuden liukusäätimet haluamaasi kohtaan.

Voit säätää soittoäänen, mediasisällön äänien ja hälytysäänen voimakkuutta myös painamalla äänenvoimakkuusnäppäintä ylös- tai alaspäin ja napauttamalla tämän jälkeen .

Saapuvien puheluiden värinähälytyksen käyttöön ottaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni.
    3. Ota toiminto käyttöön napauttamalla Värinä myös puheluille -liukusäädintä.

Soittoäänen valitseminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Puhelimen soittoääni.
    3. Valitse asetus luettelosta tai napauta ja valitse laitteeseen tallennettu musiikkitiedosto.
    4. Vahvista asetus napauttamalla VALMIS.

Ilmoituksen merkkiäänen valinta

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Oletusilmoitusääni.
    3. Valitse asetus luettelosta tai napauta Lisää ja valitse laitteeseen tallennettu musiikkitiedosto.
    4. Vahvista asetus napauttamalla VALMIS.

Joillain sovelluksilla on omat ilmoitusäänensä, joita voit valita sovelluksen asetuksista.

Kosketusäänten ottaminen käyttöön

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Muut äänet.
    3. Ota eri kosketusäänet käyttöön tai poista ne käytöstä napauttamalla haluamiasi liukusäätimiä.