Vastaaja

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Jos tilaukseesi kuuluu vastaajapalvelu, soittajat voivat jättää sinulle ääniviestin, kun et voi vastata soittoon. Vastaajapalvelun numero on tavallisesti tallennettu SIM-kortille. Jos näin ei ole, saat numeron palveluntarjoajalta ja voit syöttää sen manuaalisesti.

Vastaajan numeron määrittäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Valitse SIM-kortti.
    4. Napauta Vastaaja > Vastaaja-asetukset > Puhelinvastaajan numero.
    5. Anna vastaajan numero.
    6. Napauta OK.

Vastaajapalveluun soittaminen

1. Avaa valintapaneeli.
    2. Kosketa 1-näppäintä ja pidä sitä alhaalla, kunnes vastaajan numeroon soitetaan.

Kun soitat vastaajan numeroon ensimmäisen kerran, verkko-operaattorin vastaajajärjestelmä pyytää yleensä vastaajan asetusten määrittämistä. Sinua saatetaan esimerkiksi pyytää tallentamaan tervehdys ja määrittämään salasana.