Valokuvien ja videoiden katselu

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Albumisovelluksessa voit näyttää kameralla otettuja valokuvia ja videoita ja vastaavaa laitteeseen tallennettua sisältöä. Kaikki valokuvat ja videot näytetään aikajärjestyksessä ruudukkona.

Albumi ruudukkonäkymässä
    1 Avaa Albumi-aloitusnäytön valikko napauttamalla
    2 Näytä valikkovaihtoehdot
    3 Kuvistasi ja videoistasi tai suosikkeihin lisäämistäsi kuvista ja videoista koostuva diaesitys
    4 Avaa albumin aloitusnäytön valikko vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle
    5 Ryhmän kohteiden päiväys
    6 Näytä valokuva tai video napauttamalla sitä
    7 Näytön vierittäminen ylös- tai alaspäin

Kuvien ja videoiden katsominen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi Albumi ja napauta sitä.
    3. Napauta kuvaa tai videota, jonka haluat katsoa. Napauta tarvittaessa .
    4. Kun haluat nähdä seuraavan kuvan tai videon, sipaise vasemmalle. Kun haluat nähdä edellisen kuvan tai videon, sipaise oikealle.

Jos haluat määrittää näytön kääntymään automaattisesti laitteen mukana, valitse Asetukset > Näyttö > Kun laite käännetään > Kierrä näytön sisältö.

Albumi-sovellus ei ehkä tue kaikkia tiedostomuotoja. Jos haluat lisätietoja tuetuista tiedostomuodoista ja multimediatiedostojen (ääni, kuva ja video) käytöstä, lataa laitettasi käsittelevä White Paper -artikkeli tukiasiakirjoista.

Pikkukuvien koon muuttaminen

• Kun katselet valokuvien ja videoiden pikkukuvia albumissa, lähennä levittämällä kahta sormea tai loitonna viemällä kahta sormea yhteen.

Valokuvan zoomaaminen

• Kun katselet valokuvaa, lähennä levittämällä kahta sormea tai loitonna viemällä kahta sormea yhteen.

Valokuvista koostuvan diaesityksen katseleminen

1. Kun katselet valokuvaa, avaa työkalurivit napauttamalla näyttöä ja napauta sitten > Diaesitys aloittaaksesi albumin kaikkien valokuvien esityksen.
    2. Voit lopettaa diaesityksen napauttamalla valokuvaa.

Videon katsominen

1. Etsi Albumi-sovelluksessa video, jonka haluat katso, ja napauta sitä.
    2. Napauta .
    3. Jos näytössä ei ole toiston hallintakuvakkeita, voit tuoda ne esiin napauttamalla näyttöä. Voit piilottaa hallintakuvakkeet napauttamalla näyttöä uudelleen.

Videon keskeyttäminen

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Napauta .

Eteen- ja taaksepäin siirtyminen videossa

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Voit siirtyä videossa taaksepäin vetämällä edistymispalkin osoitinta vasemmalle ja eteenpäin vetämällä sitä oikealle.

Videon äänenvoimakkuuden säätäminen

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas.