Videokameran asetukset

Videokameran asetusten säätäminen

1. Avaa kamera.
    2. Valitse sipaisemalla näyttöä.
    3. Voit näyttää asetukset napauttamalla .
    4. Valitse muokattava asetus ja tee haluamasi muutokset.

Videokameran asetusten yleiskuvaus

Videokuvan tarkkuus

Voit muokata videotarkkuutta eri muodoissa. HD tarkoittaa teräväpiirtoa, kun taas FPS tarkoittaa sekunnissa kuvattavien kuvien määrää. Mitä suurempi FPS on, sitä sujuvampi sekä tasaisempi video on ja sitä suurempi sen tiedosto on.

Pääkamera:

Full HD (30 fps)

1920×1080 (16:9)

Tämä on Full HD (Full High Definition) -tarkkuuden video 30 fps:llä ja kuvasuhteella 16:9.

HD

1280×720 (16:9)

Tämä on HD (High Definition) -tarkkuuden video kuvasuhteella 16:9.

VGA

640×480 (4:3)

Tämä on VGA-tarkkuuden video, jonka kuvasuhde on 4:3.

Multimediaviesti

Voit tallentaa videoita, jotka voidaan lähettää multimediaviesteinä. Tämän muodon tallennusaikaa on rajoitettu siten, että videotiedosto mahtuu multimediaviestiin.

Etukamera:

Full HD

1920×1080 (16:9)

Tämä on Full HD (Full High Definition) -tarkkuuden video kuvasuhteella 16:9.

HD

1280×720 (16:9)

Tämä on HD (High Definition) -tarkkuuden video kuvasuhteella 16:9.

VGA

640×480 (4:3)

Tämä on VGA-tarkkuuden video, jonka kuvasuhde on 4:3.

Multimediaviesti

Voit tallentaa videoita, jotka voidaan lähettää multimediaviesteinä. Tämän muodon tallennusaikaa on rajoitettu siten, että videotiedosto mahtuu multimediaviestiin.

Automaattikuvaus (video)

Jos haluat ottaa kuvia automaattisesti kuvatessasi videota, ota automaattikuvaus käyttöön. Hymysuljin™-toiminnon avulla kamera ottaa automaattisesti kuvan hymyilevistä kasvoista, kun kuvaat videotasi.

Hymysuljin™-toiminnon ottaminen käyttöön (video)

1. Avaa kamera.
    2. Napauta .
    3. Etsi ja napauta Automaattikuvaus (video) > Hymysuljin.

Taskulamppu

Taskulampun avulla voit valaista kuvaamiasi videoita, kun valaistusolosuhteet ovat heikot tai kun kuvassa on taustavalo. Videon salamakuvake on käytettävissä videokameran näytössä. Ota huomioon, että videokuvan laatu voi toisinaan olla parempi ilman valoa, vaikka valaistusolosuhteet ovat huonot.

Päällä
    Pois päältä