Puhelulokin käyttäminen

Puheluloki sisältää vastaamattomat puhelut , vastatut puhelut ja soitetut puhelut .

Puhelulokin avaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta sitä.

Vastaamatta jääneiden puheluiden näyttäminen

1. Jos et ole vastannut puheluun, tulee näkyviin tilariville. Vedä tilariviä alaspäin.
    2. Napauta Vastaamaton puhelu.

Puhelulokissa olevaan numeroon soittaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta sitä. Puheluloki tulee näkyviin.
    3. Voit soittaa numeroon suoraan puhelulokista napauttamalla numeron vierestä . Voit muokata numeroa ennen soittamista napauttamalla numeroa pitkään ja napauttamalla sitten Muokkaa numeroa ennen puhelua.

Puhelulokissa olevan numeron lisääminen yhteystietoihin

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta sitä.
    3. Napauta puhelulokissa näkyvää numeroa ja napauta sitten Create new contact tai Lisää yhteystietoihin.
    4. Muokkaa yhteystiedon tietoja ja napauta sitten Tallenna.

Puhelulokiasetusten tarkasteleminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta sitä.
    3. Napauta .

Voit käyttää myös yleisiä puheluasetuksia yllä olevien ohjeiden avulla.