Musiikin siirtäminen laitteeseen

Musiikkia voi siirtää tietokoneesta laitteeseen kahdella tavalla:

• Voit siirtää musiikkitiedostoja laitteesi ja tietokoneen välillä laitteen mukana toimitetun USB Type-C™ -kaapelin avulla. Kun olet yhdistänyt laitteen tietokoneeseen, valitse laitteessa Tiedostojen siirtäminen. Tämän jälkeen voit kopioida ja liittää tai vetää ja pudottaa haluamasi tiedostot tietokoneella. Lisätietoja on kohdassa Tiedostojen hallinta tietokoneella.
    • Xperia™ Companion -ohjelmistolla voit siirtää mediatiedostoja tietokoneen ja laitteen välillä. Lue lisää ja lataa Xperia™ Companionin Windows-versio tai Xperia™ Companionin Mac-versio.

Musiikki-sovellus ei ehkä tue kaikkia musiikkitiedostomuotoja. Jos haluat lisätietoja tuetuista tiedostomuodoista ja multimediatiedostojen (ääni, kuva ja video) käytöstä, lataa laitettasi käsittelevä White Paper -artikkeli tukiasiakirjoista.