Yhteystietojen siirtäminen

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Yhteystiedot voidaan siirtää uuteen laitteeseen usealla tavalla. Voit synkronoida online-tilillä olevat yhteystiedot tai tuoda ne suoraan toisesta laitteesta.

Jos synkronoit vanhan laitteen yhteystiedot verkkotilin kanssa, esimerkiksi Google Sync™- tai Microsoft® Exchange ActiveSync® -tilin kanssa, voit siirtää yhteystiedot uuteen laitteeseen kyseisen tilin avulla.

Voit esimerkiksi kopioida yhteystiedot muistikortille, käyttää Bluetooth®-tekniikkaa tai tallentaa yhteystiedot SIM-kortille. Lisätietoja yhteystietojen siirtämisestä vanhasta laitteesta on asiaankuuluvassa käyttöoppaassa.

Lisätietoja siirtotavan valitsemisesta löytyy tukiasiakirjoista.

Uuden laitteen yhteystietojen synkronointi synkronointitilin kanssa

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta > .
    2. Napauta ja napauta sitten Hallinnoi tilejä.
    3. Napauta tiliä, jonka kanssa haluat synkronoida yhteystiedot, ja napauta sitten > Synkronoi nyt.

Yhteystietojen synkronointi synkronointitilin kanssa edellyttää, että kirjaudut kyseiseen tiliin.

Yhteystietojen tuominen SIM-kortilta

Kun siirrät yhteystietoja SIM-kortille tai SIM-kortilta, jotkin yhteystiedot saattavat näkyä kohteessa kahdesti tai useammin. Saat ohjeet tämän välttämiseen kohdasta Kaksinkertaisten merkintöjen välttäminen yhteystietosovelluksessa

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta > .
    2. Napauta > Tuo/vie > Tuo SIM-kortilta.
    3. Valitse, mihin yhteystiedot tallennetaan.
    4. Valitse tuotavat yhteystiedot. Voit tuoda yksittäiset yhteystiedot etsimällä ne ja napauttamalla niitä. Voit tuoda kaikki yhteystiedot napauttamalla > Import all.

Yhteystietojen tuominen muistikortilta

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten > .
    2. Paina ja napauta sitten Tuo/vie > Tuo SD-kortilta tai sisäiseen muistista (.vcf-tiedosto).
    3. Valitse, mihin yhteystiedot tallennetaan.
    4. Napauta SD card.
    5. Valitse tuotavat tiedostot napauttamalla.

Yhteystietojen tuominen Bluetooth®-tekniikalla

1. Varmista, että Bluetooth®-toiminto on päällä ja laite on näkyvissä.
    2. Kun saat ilmoituksen laitteeseen saapuvasta tiedostosta, vedä tilariviä alaspäin ja hyväksy tiedostonsiirto napauttamalla ilmoitusta.
    3. Aloita tiedostonsiirto napauttamalla Hyväksy.
    4. Vedä tilariviä alaspäin. Kun siirto on valmis, napauta ilmoitusta.
    5. Napauta vastaanotettua tiedostoa ja valitse, mihin yhteystiedot tallennetaan.