account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Päivämäärä ja aika

    Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

    Voit muuttaa laitteen päivämäärää ja kellonaikaa.

    Päivämäärän määrittäminen manuaalisesti

    1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Päivämäärä ja aika.
    3. Poista toiminto käytöstä napauttamalla Automaattinen päivä ja aika -liukusäädintä.
    4. Napauta Aseta päivämäärä.
    5. Pyyhkäise vasemmalle tai oikealle. Voit määrittää haluamasi päivämäärän myös nuolilla.
    6. Napauta OK.

    Kellonajan määrittäminen manuaalisesti

    1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Päivämäärä ja aika.
    3. Poista toiminto käytöstä napauttamalla Automaattinen päivä ja aika-liukusäädintä.
    4. Napauta Aseta aika.
    5. Valitse oikeat tunti- ja minuuttiarvot.
    6. Napauta OK.

    Aikavyöhykkeen määrittäminen

    1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Päivämäärä ja aika.
    3. Poista toiminto käytöstä napauttamalla Automaattinen aikavyöhyke -liukusäädintä.
    4. Napauta Valitse aikavyöhyke.
    5. Valitse asetus.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!