Video-sovellus

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Video-sovelluksella voit toistaa elokuvia ja muuta videosisältöä, joka on tallennettu tai ladattu laitteeseesi. Se toimii myös TV:n ohjelmaoppaana, josta voit tarkistaa ohjelmien tarkempia tietoja ja samankaltaisia sisältöjä, esimerkiksi yhteisöpalveluiden julkaisuja haluamistasi ohjelmistasi. Sovellus on myös täysin toimiva kaukosäädin yhteensopivalle kotilaitteellesi. Voit myös katsoa muissa samaan verkkoon liitetyissä laitteissa olevia tai pilveen tallennettuja elokuvia.

Kaikkia videotiedostoja ei välttämättä voida toistaa Video-sovelluksessa. TV-ohjelmaoppaan ja kaukosäädintoiminnon saatavuus vaihtelee markkina-alueen ja yhdistetyn laitteen mukaan.

Video-sovelluksen yleiskatsaus
    1 Avaa Video-sovelluksen aloitusnäyttö napauttamalla
    2 Näytä ohjelmaopas
    3 Päivitä sisältö
    4 Kauko-ohjain
    5 Hae sisältöä
    6 Voit katsella kirjaston sisältöä, suosittuja ohjelmia, nyt lähetettäviä ohjelmia, TV-sarjoja, elokuvia tai suositeltuja ohjelmia
    7 Voit avata valikon, selata sisältöä ja muokata asetuksia vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle
    8 Saat tarkempia tietoja ohjelmasta ja esimerkkejä samankaltaisesta sisällöstä napauttamalla ohjelmaa

Laitteen käyttö kaukosäätimenä

Jos haluat käyttää laitetta yhteensopivan kotiverkon laitteen kaukosäätimenä, sinun täytyy muodostaa laitteista ensin laitepari. Tämä edellyttää, että molemmat ovat yhteydessä samaan verkkoon. Tutustu yhteensopivien laitteiden luetteloon.

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta > Video.
    2. Avaa aloitusnäytön valikko napauttamalla ja napauta sitten Add device.
    3. Valitse kotilaite luettelosta.
    4. Anna kotilaitteessa näytetty rekisteröintinumero ja viimeistele laitepari ohjeiden mukaisesti.
    5. Kun laitepari on muodostettu, näet kaukosäädintoiminnon kuvakkeen . Voit nyt käyttää laitettasi yhdistetyn kotilaitteen kaukosäätimenä.

Asetusten muokkaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta > Video.
    2. Avaa aloitusnäytön valikko napauttamalla ja napauta sitten Asetukset.
    3. Muokkaa asetuksia haluamallasi tavalla.

Videon katsominen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta > Video.
    2. Etsi video, jonka haluat toistaa, ja napauta sitä. Jos videota ei näy näytössä, avaa aloitusnäytön valikko napauttamalla , etsi toistettava video ja napauta sitä.
    3. Voit näyttää tai piilottaa hallintakuvakkeet napauttamalla näyttöä.
    4. Keskeytä toistaminen napauttamalla . Jatka toistoa napauttamalla .
    5. Voit siirtyä taaksepäin vetämällä etenemispalkkimerkintää vasemmalle. Voit siirtyä eteenpäin vetämällä etenemispalkkimerkintää oikealle.

Ääniasetusten muokkaaminen videon toiston aikana

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Napauta > Audio settings ja muokkaa sitten asetuksia haluamallasi tavalla.

Videon jakaminen

1. Kun video on käynnissä, napauta ja napauta sitten Jaa.
    2. Napauta sitä sovellusta, jolla haluat jakaa valitun videon. Toimi sitten annettujen ohjeiden mukaisesti.