Kuvien ottaminen ja videoiden kuvaaminen

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus
    Kamera
    1 Etukameran linssi
    2 Kuvaustilan valinta
    3 Etu- ja pääkameran välillä vaihtaminen
    4 Zoomaus
    5 Valokuvien ja videoiden katselu
    6 Sijainnin tallentaminen
    7 Suljinpainike: kuvien ottaminen () tai videoiden kuvaaminen ()
    8 Yhden vaiheen verran takaisin siirtyminen tai kameran sulkeminen
    9 Kuvaustilan asetusten kuvake
    10 Salama-asetukset

Kuvan ottaminen lukitusnäytöstä

1. Voit aktivoida näytön painamalla virtanäppäintä lyhyesti.
    2. Voit aktivoida kameran napauttamalla kohtaa pitkään ja pyyhkäisemällä sitten missä tahansa kohdassa.
    3. Kun kamera avautuu, napauta .

Valokuvan ottaminen näytön kamerapainiketta napauttamalla

1. Avaa kamera.
    2. Osoita kamera kohdetta kohden.
    3. Napauta näytössä painiketta . Valokuva otetaan heti, kun nostat sormesi näytön kamerapainikkeelta.

Omakuvan ottaminen etukameralla

1. Avaa kamera.
    2. Napauta .
    3. Ota kuva napauttamalla näytön kamerapainiketta .

Still-kameran salaman käyttäminen

1. Kun kamera on auki, napauta .
    2. Valitse haluamasi salama-asetus.
    3. Ota valokuva.

Zoomauksen käyttäminen

• Kun kamera on auki, nipistä kaksi sormea yhteen tai vedä ne erilleen kameranäytössä.
    • Voit myös paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas. Jos haluat ottaa tämän toiminnon käyttöön, napauta ja napauta sitten Lisää > Äänenvoim.näpp. käyttö:.

Videon kuvaaminen

1. Avaa kamera.
    2. Jos videotilaa ei ole valittu, valitse pyyhkäisemällä näyttöä.
    3. Osoita kamera kohdetta kohden.
    4. Voit aloittaa tallentamisen napauttamalla .
    5. Voit keskeyttää videon tallentamisen napauttamalla . Voit jatkaa tallentamista napauttamalla .
    6. Voit lopettaa tallentamisen napauttamalla .

Kuvan ottaminen videota kuvattaessa

• Jos haluat ottaa kuvan, kun kuvaat videota, napauta . Valokuva otetaan heti, kun nostat sormesi näytön kamerapainikkeelta.

Valokuvien ja videoiden esittäminen

1. Avaa kamera ja avaa valokuva tai video napauttamalla pikkukuvaa.
    2. Voit katsoa valokuvia ja videoita sipaisemalla vasemmalle tai oikealle.

Valokuvan tai videon poistaminen

1. Etsi kuva tai video, jonka haluat poistaa.
    2. Tuo työkalurivi näkyviin napauttamalla näyttöä.
    3. Napauta .
    4. Vahvista napauttamalla POISTA.