account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Ruutukaappauksen ottaminen

    Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

    Voit kaapata kuvia miltä tahansa laitteesi näytöltä ruutukaappauksena. Ruutukauppauksesi tallennetaan automaattisesti albumiin.

    Näyttökuvan ottaminen

    1. Paina virtapainiketta, kunnes näyttöön avautuu kehote.
    2. Napauta .

    Voit ottaa näyttökuvan myös painamalla virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden pienennyspainiketta samanaikaisesti.

    Näyttökuvan katsominen

    1. Avaa ilmoituspaneeli kaksoisnapauttamalla tilariviä.
    2. Napauta näyttökuvaa.

    Voit katsoa näyttökuvia myös Albumi-sovelluksessa.


    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!