Microsoft® Exchange ActiveSync® -tilin synkronointi

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Jos yrityksesi käyttää Microsoft Exchange ActiveSync -tilejä, voit käyttää yrityssähköpostiviestejä, kalenteritapaamisia ja yhteystietoja suoraan laitteestasi. Asennuksen jälkeen tietosi löytyvät Sähköposti-, Kalenteri- ja Yhteystiedot-sovelluksista.

Jos olet määrittänyt Xperia™-laitteeseesi Microsoft® Exchange ActiveSync® (EAS) -tilin, EAS-suojausasetukset saattavat rajoittaa lukitusnäytön tyypiksi vain PIN-koodin tai salasanan. Näin voi käydä, jos verkon järjestelmänvalvoja määrittää kaikille EAS-tileille määrätyn lukitusnäyttötyypin yrityksen suojauskäytäntöjen mukaisesti. Tarkasta yrityksesi tai organisaatiosi käyttämät mobiililaitteiden verkkosuojauskäytännöt yrityksesi järjestelmänvalvojalta.

EAS-tilin määrittäminen synkronointia varten

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Napauta Asetukset > Tilit ja synkronointi > Lisää tili > Exchange ActiveSync.
    3. Anna työsähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
    4. Napauta SEURAAVA. Jos tässä ilmenee virhe, anna tilisi toimialue- ja palvelintiedot manuaalisesti ja napauta sitten SEURAAVA.
    5. Anna yrityspalvelimelle oikeus hallita laitettasi napauttamalla OK.
    6. Valitse synkronointitapa, synkronointiväli ja laitteen kanssa synkronoitavat tiedot.
    7. Napauta SEURAAVA ja valitse sitten uusien sähköpostien ilmoitustapa.
    8. Napauta SEURAAVA, anna työtilillesi nimi ja napauta sitten Viimeistele asennus.
    9. Pyydä tarvittaessa laitteen järjestelmänvalvojaa sallimaan sen, että yrityspalvelin voi hallita laitteen tiettyjä suojausominaisuuksia, kuten äänitallennuksen käytöstä poistoa ja tallennuksen salausta.

EAS-tilin poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta > Asetukset > Accounts & sync.
    2. Napauta Exchange ActiveSync ja valitse sitten poistettava EAS-tili.
    3. Napauta ja napauta sitten Poista tili.
    4. Vahvista poistaminen napauttamalla uudelleen POISTA TILI.