account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Tukisovellus

    Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

    Laitteen tukisovelluksessa voit selata käyttöoppaita ja vianmääritysoppaita sekä etsiä tietoja ohjelmistopäivityksistä sekä hakea muita laitteeseesi liittyviä tietoja.

    Tukisovelluksen käyttö

    1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi , napauta sitä ja valitse sitten tarvittava tukivaihtoehto.

    Saat parasta mahdollista tukea, kun muodostat Internet-yhteyden käyttäessäsi tukisovellusta.


    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!