Laitteen ensimmäinen käynnistyskerta

Suosittelemme, että akkua ladataan vähintään 30 minuuttia, ennen kuin laitteeseen kytketään ensimmäisen kerran virta. Laitetta voi käyttää latauksen aikana. Saat lisätietoja kohdasta Laitteen lataaminen.

Kun käynnistät laitteen ensimmäisen kerran, asennusopas auttaa sinua määrittämään perusasetukset, mukauttamaan laitetta ja kirjautumaan sisään joillekin tileille (esimerkiksi Google™-tilille).

Laitteen käynnistäminen

1. Paina virtapainiketta , kunnes laite värisee.
    2. Anna SIM-kortin PIN-koodi pyydettäessä ja napauta sitten .
    3. Odota hetki, kun laite käynnistyy.

SIM-kortin ensimmäisen PIN-koodin toimittaa verkko-operaattorisi, mutta voit vaihtaa sen Asetukset-valikossa. Jos haluat korjata SIM-kortin PIN-koodia antaessasi tekemäsi virheen, napauta .

Laitteen sammuttaminen

1. Paina virtapainiketta jonkin aikaa, kunnes asetusvalikko tulee näkyviin.
    2. Napauta asetusvalikossa Virrankatkaisu.

Laitteen sammuminen saattaa kestää jonkin aikaa.