Yhteystietojen lähettäminen

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Käyntikortin lähettäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten > .
    2. Napauta MINÄ.
    3. Napauta ja napauta sitten Share.
    4. Valitse käytettävissä oleva siirtomenetelmä ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Yhteystiedon lähettäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten > .
    2. Napauta yhteystietoa, jonka tiedot haluat lähettää.
    3. Napauta ja napauta sitten Share.
    4. Valitse käytettävissä oleva siirtomenetelmä ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Usean yhteystiedon lähettäminen kerralla

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten > .
    2. Napauta yhteystietoa pitkään ja valitse sitten niiden yhteystietojen valintaruudut, jotka haluat jakaa.
    3. Napauta ja napauta sitten Share.
    4. Valitse käytettävissä oleva siirtomenetelmä ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Kaikkien yhteystietojen lähettäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten > .
    2. Paina ja aloita sitten kaikkien yhteystietojen vieminen napauttamalla Tuo/vie > Jaa kaikki yhteystiedot.
    3. Vedä tilariviä alaspäin. Kun vienti on valmis, napauta ilmoitusta.
    4. Valitse käytettävissä oleva siirtomenetelmä ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.