Sähköpostin lähettäminen ja vastaanottaminen

Sähköpostin Saapuneet-kansion yleiskatsaus
    1 Näytä asetukset ja kaikkien sähköpostitilien ja kansioiden luettelo
    2 Hae sähköpostiviestejä
    3 Käytä muita asetuksia
    4 Luettelo sähköpostiviesteistä
    5 Kirjoita sähköpostiviesti

Uusien sähköpostiviestien lataaminen

• Kun sähköpostin Saapuneet-kansio on auki, pyyhkäise viestiluetteloa alaspäin.

Varmista ennen uusien sähköpostiviestien lataamista, että toimiva datayhteys on käytössä. Lisätietoja datayhteyksin toiminnan varmistamisesta on kohdassa Internet- ja viestiasetukset sivulla .

Sähköpostiviestien lukeminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi Sähköposti ja napauta sitä.
    3. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta > ja valitse sitten haluamasi tili. Jos haluat tarkistaa kaikki sähköpostitilit kerralla, napauta > ja valitse Yhdistetty Saapuneet.
    4. Selaa ylös- tai alaspäin sähköpostin Saapuneet-kansiossa ja napauta sähköpostia, jonka haluat lukea.

Sähköpostiviestin luominen ja lähettäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta > Sähköposti.
    2. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta > ja valitse sitten tili, jolta haluat sähköpostin lähettää.
    3. Napauta ja anna sitten vastaanottajan nimi tai sähköpostiosoite ja valitse vähintään yksi vastaanottaja avattavasta luettelosta.
    4. Kirjoita sähköpostin aihe ja viesti. Napauta sitten

Sähköpostiviestiin vastaaminen

1. Etsi sähköpostin Saapuneet-kansiosta viesti, johon haluat vastata, ja napauta VASTAA tai VASTAA KAIKILLE.
    2. Kirjoita vastaus ja napauta .

Sähköpostiviestin lähettäminen edelleen

1. Etsi edelleen lähetettävä viesti sähköpostin Saapuneet-kansiosta, napauta sitä ja napauta sitten LÄHETÄ EDELLEEN.
    2. Kirjoita vastaanottajan nimi tai sähköpostiosoite ja valitse vähintään yksi vastaanottaja avattavasta luettelosta.
    3. Kirjoita viestin teksti ja napauta .

Sähköpostiviestin liitteen lukeminen tai tallentaminen

1. Paikanna sähköpostiviesti, joka sisältää liitteen, jonka haluat lukea, ja napauta sitä. Liitteitä sisältävät sähköpostiviestit on merkitty tunnisteella .
    2. Kun sähköpostiviesti avautuu, etsi liite sähköpostin leipätekstistä ja napauta sen vieressä Tallenna tai NÄYTÄ.

Lähettäjän sähköpostiosoitteen tallentaminen yhteystietoihin

1. Etsi sähköpostin Saapuneet-kansiosta haluamasi viesti ja napauta sitä.
    2. Napauta lähettäjän nimeä ja napauta sitten Lisää yhteystietoihin > OK.
    3. Valitse aiemmin luotu yhteystieto tai napauta Luo uusi yhteystieto.
    4. Muokkaa tarvittaessa yhteystiedon tietoja ja napauta Tallenna.