Matkapuhelinverkkojen valitseminen

• yksi WCDMA-verkko
    • yksi GSM-verkko
    • yksi WCDMA-verkko ja yksi GSM-verkko
    • yksi LTE-verkko, yksi WCDMA-verkko ja yksi GSM-verkko.

Laite vaihtaa matkapuhelinverkkoja automaattisesti riippuen siitä, mitkä matkapuhelinverkot ovat käytettävissä eri alueilla. Voit myös säätää laitteen manuaalisesti käyttämään tiettyä mobiiliverkkotyyppiä, kuten WCDMA- tai GSM-verkkoa.

Tilarivin tilakuvakkeet vaihtelevat sen mukaan, millaiseen verkkoon olet muodostanut yhteyden. Eri tilakuvakkeet on kuvattu kohdassa Tilakuvakkeet.

Verkkotilan valitseminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot.
    3. Napauta Ensisijainen verkon tyyppi ja valitse verkkotila.

Toisen verkon valitseminen manuaalisesti

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot > Verkko-operaattorit.
    3. Napauta Hakutila ja valitse sitten Manuaalinen.
    4. Valitse verkko.

Jos valitset verkon manuaalisesti, laite ei hae muita verkkoja, vaikka siirryt pois manuaalisesti valitun verkon alueelta.

Verkon automaattivalinnan käyttöön ottaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot > Verkko-operaattorit.
    3. Napauta Hakutila ja valitse sitten Automaattinen.