Näyttöasetukset

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Näytön kirkkauden säätäminen manuaalisesti valaistuksesta riippumatta

1. Napauta aloitusnäytössä .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö ja poista sitten toiminto käytöstä napauttamalla Kirkkauden säätö -liukusäädintä (jos toiminto on käytössä).
    3. Napauta Kirkkaustaso.
    4. Säädä kirkkautta vetämällä liukusäädintä.

Säätämällä kirkkautta pienemmälle saat akun kestämään pidempään.

Värinä kosketuksesta -toiminnon käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen

1. Napauta aloitusnäytössä .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Muut äänet.
    3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Kosketusvärinä-liukusäädintä.

Näytön sammutusta edeltävän valmiusajan säätäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Virransäästö.
    3. Valitse asetus.

Voit sammuttaa näytön nopeasti painamalla virtanäppäintä lyhyesti.

Fonttikoon muokkaaminen

1. Napauta aloitusnäytössä .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Kirjasimen koko.
    3. Valitse haluamasi asetus vetämällä liukusäädintä.

Näytön koon säätäminen

1. Napauta aloitusnäytössä .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Näyttökoko.
    3. Valitse haluamasi asetus vetämällä liukusäädintä.

Näytön valkotasapainon muokkaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Valkotasapaino.
    3. Muokkaa valkotasapainoa vetämällä liukusäätimet haluamiisi kohtiin.

Jos haluat palauttaa valkotasapainon oletusasetukset, napauta > Oletusarvot.

Älykäs taustavalon hallinta

Älykäs taustavalon hallinta pitää näytön päällä, kun laitetta pidetään kädessä. Kun asetat laitteen alas, näyttö sammuu valmiustila-asetuksen mukaisesti.

Älykkään taustavalon käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Älykäs taustavalon ohjaus.
    3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.

Näytön kiinnittäminen

Näytön kiinnityksellä voit määrittää laitteen näyttämään vain tietyn sovelluksen näytön. Jos esimerkiksi pelaat peliä ja kosketat vahingossa Koti-navigointinäppäintä, näytön kiinnitys estää aktiivisen pelisovellusnäytön pienennyksen. Tätä ominaisuutta voi käyttää myös silloin, kun lainaat laitteen jollekulle muulle, etkä halua hänen käyttää kuin yhtä sovellusta. Voit esimerkiksi lainata laitteen jollekulle valokuvan ottamista varten ja kiinnittää kamerasovelluksen näyttöön, jotta henkilö ei voi käyttää kovin helposti muita sovelluksia, kuten sähköpostia.

Näytön kiinnittäminen ei toimi turvavälineenä eikä se täysin estä muita käyttäjiä poistamasta kiinnitystä ja käyttämästä laitetta. Jos haluat suojata tietoja, määritä laite pyytämään näytön lukituksen PIN-koodia, salasanaa tai kuviota, ennen kuin näytön kiinnityksen voi poistaa.

Näytön kiinnittämisen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Näytön kiinnitys.
    3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.
    4. Jos olet ottanut näytön kiinnittämisen käyttöön, voit ottaa lisäsuojaustoiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä napauttamalla Lukitse laite irrotuksen aikana -liukusäädintä.

Näytön kiinnitykseen ei tarvita kuviota, PIN-koodia eikä salasanaa.

Näytön kiinnittäminen

1. Varmista, että näytön kiinnittäminen on käytössä laitteessa.
    2. Avaa sovellus ja siirry siihen näyttöön näytön kohdalle, jonka haluat kiinnittää.
    3. Napauta .
    4. Voit tuoda -näytönkiinnityskuvakkeen näkyviin sipaisemalla ylöspäin.
    5. Napauta .
    6. Napauta näyttöön avautuvassa ikkunassa Selvä.

Näytön kiinnittämisen poistaminen

• Napauta kiinnitetyn näytön kohtaa , kunnes näytön kiinnitys poistetaan.

Jos olet valinnut suojausasetuksen, kun otit näytön kiinnityksen käyttöön, sinun on avattava laitteen lukitus kuviolla, PIN-koodilla tai salasanalla, ennen kuin näytön kiinnityksen voi poistaa.