Vianmääritystestien suorittaminen laitteessa

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Xperia™ Diagnostics -sovellus voi testata tiettyä toimintoa tai tehdä kattavan vianmääritystestin ja tarkistaa, toimiiko Xperia™-laite oikein.

Xperia™ Diagnostics voi:
    • arvioida Xperia™-laitteen mahdolliset laitteisto- tai ohjelmisto-ongelmat
    • analysoida, miten hyvin sovellukset toimivat laitteessa
    • kirjata edellisten 10 päivän aikana katkenneiden puhelujen määrän
    • tunnistaa asennetut ohjelmistot ja antaa hyödyllisiä tietoja laitteestasi.

Xperia™ Diagnostics -sovellus on asennettu valmiiksi useimpiin Sonyn Android™-laitteisiin. Jos Diagnostics ei ole käytettävissä, kun valitset Asetukset > Tietoja puhelimesta, tai tukisovelluksen TYÖKALUT-valikossa, voit ladata kevytversion Play Store™ -sovelluksella.