Sovellusten asetusten palauttaminen

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Voit palauttaa sovelluksen asetukset tai tyhjentää sovellustiedot, jos sovelluksesi lakkaa vastaamasta tai aiheuttaa ongelmia laitteessa.

Sovellusasetusten nollaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset.
    3. Napauta ja napauta sitten Nollaa sovellusasetukset > Nollaa sovellukset.

Sovellusasetusten nollaaminen ei poista sovellustietoja laitteesta.

Sovellustietojen tyhjentäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset.
    3. Valitse sovellus tai palvelu ja napauta sitten Tallennustila > TYHJENNÄ TIEDOT > OK.

Kun tyhjennät sovellustiedot, valitun sovelluksen tiedot poistetaan laitteesta pysyvästi. Kaikkien sovellusten ja palveluiden tietoja ei ole mahdollista poistaa.

Sovellusvälimuistin tyhjentäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset.
    3. Valitse sovellus tai palvelu ja napauta sitten Tallennustila > TYHJENNÄ VÄLIMUISTI.

Kaikkien sovellusten ja palveluiden sovellusvälimuistia ei ole mahdollista tyhjentää.

Sovelluksen oletusasetusten tyhjentäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset.
    3. Valitse sovellus tai palvelu ja napauta sitten Avaa oletuksena > OLETUSTEN TYHJENNYS.

Kaikkien sovellusten ja palveluiden oletusasetuksia ei ole mahdollista tyhjentää.