Laitteen käyttö lompakkona

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Voit maksaa tuotteita laitteellasi ottamatta oikeaa lompakkoasi esiin. Lisäksi voit hallita kaikkia maksupalveluita yhdessä keskitetyssä paikassa. Kun suoritat maksun, muista ottaa NFC-toiminto käyttöön, ennen kuin kosketat kortinlukijaa laitteellasi. Saat lisätietoja NFC-sivulta.

Mobiilimaksupalveluita ei välttämättä ole saatavilla kaikilla alueilla.

Maksupalveluiden hallinnta

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Napauta ja maksa. Näyttöön avautuu luettelo maksupalveluista.
    3. Voit hallita maksupalveluita haluamallasi tavalla: voit esimerkiksi vaihtaa oletusmaksupalvelua.