Sähköpostiviestien järjestäminen

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Sähköpostien lajittelu

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi Sähköposti ja napauta sitä.
    3. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta > ja valitse sitten lajiteltava tili. Jos haluat lajitella kaikkien tilien viestit, napauta > ja valitse sitten Yhdistetty Saapuneet.
    4. Napauta ja napauta sitten Lajittelu.
    5. Valitse lajitteluasetus.

Sähköpostien hakeminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta > Sähköposti.
    2. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta > ja valitse sitten haluamasi tili. Jos haluat kohdistaa haun kaikkiin sähköpostitileihin kerralla, napauta > ja valitse sitten Yhdistetty Saapuneet.
    3. Napauta .
    4. Kirjoita haluamasi hakusanat.
    5. Hakutulokset tulevat näkyviin päivämäärän mukaan lajiteltuun luetteloon. Napauta sähköpostiviestiä, jonka haluat avata.

Yhden sähköpostitilin kaikkien kansioiden näyttäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta > Sähköposti.
    2. Napauta > ja valitse sitten tarkistettava tili.
    3. Valitse tarkistettavan tilin kohdalta Näytä kaikki kansiot.

Sähköpostiviestien poistaminen

1. Napauta poistettavaa viestiä pitkään, kunnes laite värisee.
    2. Valitse poistettavien keskusteluiden valintaruudut.
    3. Napauta

Voit poistaa viestin myös sipaisemalla viestiä oikealle.

Sähköpostiviestin siirtäminen toiseen kansioon

1. Selaa pyyhkäisemällä vasemmalle Saapuneet-kansiossa viestiä, jonka haluat siirtää.
    2. Napauta Siirrä ja valitse sitten kansio.