Ilmoitukset

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus
    Ilmoitukset sisältävät tietoja tapahtumista, kuten uusista viesteistä ja kalenteri-ilmoituksista, sekä käynnissä olevista toimista, kuten tiedostolatauksista. Ilmoituksia on näkyvissä seuraavissa paikoissa:
    • Tilarivi
    • Ilmoituspaneeli
    • Lukitusnäyttö

Ilmoituspaneelin avaaminen ja sulkeminen

1. Voit avata ilmoituspaneelin vetämällä tilariviä alaspäin tai kaksoisnapauttamalla sitä.
    2. Voit sulkea ilmoituspaneelin vetämällä tai pyyhkäisemällä paneelia ylöspäin.

Kun olet avannut ilmoituspaneelin, voit avata pika-asetusruudun vetämällä tilariviä alaspäin uudelleen.

Ilmoituksen käsitteleminen ilmoituspaneelissa

• Napauta ilmoitusta.

Voit vastata keskusteluviesteihin ja sähköposteihin suoraan ilmoituspaneelissa.

Ilmoituksen ohittaminen ilmoituspaneelissa

• Pyyhkäise ilmoitusta vasemmalle tai oikealle.

Kaikkia ilmoituksia ei voi ohittaa.

Jos haluat muokata ilmoitusten asetuksia, vedä ilmoitus hitaasti oikealle tai vasemmalle ja napauta sitten .

Ilmoituksen laajentaminen ilmoituspaneelissa

• Voit laajentaa ilmoituksen napauttamalla sitä. Näin saat lisätietoja avaamatta sovellusta.

Kaikkia ilmoituksia ei voi laajentaa.

Kaikkien ilmoitusten poistaminen ilmoituspaneelista

• Napauta TYHJENNÄ KAIKKI.

Ilmoituksen käsitteleminen lukitusnäytössä

• Kaksoisnapauta ilmoitusta.

Ilmoituksen ohittaminen lukitusnäytössä

• Pyyhkäise ilmoitusta vasemmalle tai oikealle.

Ilmoituksen laajentaminen lukitusnäytössä

• Vedä ilmoitusta alaspäin.

Kaikkia ilmoituksia ei voi laajentaa.

Ilmoitusten hallinta lukitusnäytössä

• Näytä ilmoitusten koko sisältö

Kaikki ilmoitukset näytetään lukitusnäytössä. Kun tämä asetus on käytössä, muista, että kaikki sisältö (mukaan lukien saapuvien sähköpostien ja keskusteluiden sisältö) on näkyvissä lukitusnäytössä, ellet määritä asiaankuuluville sovelluksille asetusta Piilota arkaluontoinen sisältö valikossa Ilmoitukset.

• Piilota henkilökohtainen ilmoitussisältö

Näyttö on lukittava PIN-koodilla, salasanalla tai kuviolla, jotta tämä asetus on käytettävissä. Lukitusnäyttöön tulee ilmoitus Sisältö piilotettu, kun arkaluonteisia ilmoituksia saapuu. Saat ilmoituksen esimerkiksi sähköpostista tai keskusteluviestistä, mutta sen sisältö ei tule näkyviin lukitusnäyttöön.

• Älä näytä ilmoituksia lainkaan

Lukitusnäytössä ei näytetä ilmoituksia.

Lukitusnäytössä näytettävien ilmoitusten valitseminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ilmoitukset.
    3. Napauta ja napauta sitten Lukitusnäytöllä.
    4. Valitse asetus.

Voit pitää ilmoitukset lukitusnäytössä, kunnes ohitat ne pyyhkäisemällä. Jos haluat ottaa tämän toiminnon käyttöön, napauta Pidä ilmoitukset lukitusnäytössä -liukusäädintä.

Sovellusten ilmoitustason määrittäminen

Estä kaikki
    Et saa koskaan ilmoituksia valitulta sovellukselta.
    Äänet ja värinät pois päältä
    Saat ilmoitukset ilman ääniä värinäilmoituksina tai vilkaisuilmoituksina.
    Vain tärkeät keskeytykset
    Saat tämän sovelluksen ilmoituksia myös silloin, kun Älä häiritse -asetuksena on vain ensisijaiset ilmoitukset salliva asetus.

Sovelluksen ilmoitustason määrittäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ilmoitukset.
    3. Valitse haluamasi sovellus.
    4. Muokkaa ilmoitusasetuksia haluamallasi tavalla liukusäätimien avulla.

Merkkivalo

Merkkivalo ilmoittaa akun tilasta sekä tietyistä muista tapahtumista. Esimerkiksi vilkkuva valkoinen valo tarkoittaa, että puhelimessa on uusi viesti tai vastaamatta jäänyt puhelu. Merkkivalo on oletusarvoisesti käytössä, mutta sen voi poistaa käytöstä manuaalisesti.

Ilmoitusten merkkivalo

Kun merkkivalo on poistettu käytöstä, se syttyy vain varoittaakseen akun tilasta esimerkiksi silloin, kun akun varaustaso laskee alle 15 prosentin.

Merkkivalon käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Napauta aloitusnäytössä .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ilmoitukset > .
    3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Merkkivalo-kohdan liukusäädintä.