Siirtyminen sovelluksissa

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Voit siirtyä sovelluksesta toiseen siirtymispainikkeilla ja viimeaikaisten sovellusten ikkunassa. Näin voit helposti siirtyä kaikkien hiljattain käytettyjen sovellusten välillä. Siirtymispainikkeita ovat paluupainike, aloitusnäyttöpainike ja viimeisimpien sovellusten painike. Voit myös avata näytölle kaksi sovellusta samaan aikaan jaetun näytön tilaan, jos sovellukset tukevat moni-ikkunakäyttöä. Jotkut sovellukset suljetaan, kun poistut painamalla aloitusnäyttöpainiketta , kun taas toiset sovellukset keskeytetään tai ne jatkavat toimintaansa taustalla. Jos sovellus keskeytetään tai toimii taustalla, voit jatkaa siitä, mihin jäit, kun seuraavan kerran avaat sovelluksen.

Viimeksi käytettyjen sovellusten ikkuna ja piensovellusnäyttö

1 Tyhjennä kaikki: sulje kaikki äskettäin käytetyt sovellukset
    2 Viimeksi käytettyjen sovellusten ikkuna – avaa jokin viimeksi käytetyistä sovelluksista
    3 Viimeksi käytettyjen sovellusten painike – avaa viimeksi käytettyjen sovellusten ikkuna ja Suosikit-palkki
    4 Aloitusnäyttönäppäin – sulje sovellus ja siirry takaisin aloitusnäyttöön
    5 Paluunäppäin – siirry takaisin sovelluksen edelliseen ruutuun tai sulje sovellus

Viimeksi käytettyjen sovellusten ikkunan avaaminen

• Paina .

Siirtyminen nopeasti johonkin viimeksi käytettyyn sovellukseen

• Paina -painiketta kahdesti nopeasti.

Kaikkien äskettäin käytettyjen sovellusten sulkeminen

• Napauta ja napauta sitten TYHJENNÄ KAIKKI.

Valikon avaaminen sovelluksessa

• Napauta sovelluksessa .

Kaikissa sovelluksissa ei ole käytettävissä valikkoa.

Jaetun näytön tila

Jaetun näytön tilassa voit käyttää kahta sovellusta samanaikaisesti. Voit esimerkiksi pitää samaan aikaan auki sähköpostia ja selainta.

1 Sovellus 1 ylemmässä ikkunassa
    2 Jaetun näytön erotin – voit muokata ikkunoiden koko vetämällä
    3 Sovellus 2 alemmassa ikkunassa
    4 Jaetun näytön painike: voit valita jonkin viimeksi käytetyistä sovelluksista
    5 Aloitusnäyttönäppäin – palaa aloitusnäyttöön
    6 Paluunäppäin – siirry takaisin sovelluksen edelliseen ruutuun tai sulje sovellus

Kaikki sovellukset eivät tue jaetun näytön tilaa.

Jaetun näytön tilan käyttäminen

1. Varmista, että kaksi sovellusta, joita haluat käyttää jaetun näytön tilassa, ovat auki ja käynnissä taustalla.
    2. Napauta . Vedä ja pudota sitten haluamasi sovellus näytön yläosaan.
    3. Napauta näytön alaosassa haluamaasi toista sovellusta.
    4. Jos käytät näyttöä pystytilassa, voit muokata ikkunoiden koko vetämällä keskellä olevaa mustaa palkkia ylös tai alas.
    5. Kun haluat poistua jaetun näytön tilasta, napauta -kohtaa pitkään.