Useat puhelut

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Jos olet ottanut koputuspalvelun käyttöön, voit käsitellä useita puheluita samanaikaisesti. Kun se koputus on käytössä, saat äänimerkin saadessasi toisen puhelin.

Mobiilidata on poissa käytöstä puheluiden aikana. Sähköposti, Internet ja yhteisöpalveluiden kaltaiset sovellukset toimivat, jos muodostat yhteyden ‎Wi-Fi -verkkoon.

Koputuspalvelun käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu > Lisäasetukset.
    3. Voit ottaa koputuspalvelun tai poistaa sen käytöstä napauttamalla Koputus.

Vastaaminen toiseen puheluun ja meneillään olevan puhelun asettaminen pitoon

1. Kun kuulet toistuvia äänimerkkejä puhelun aikana, vedä oikealle.
    2. Napauta Aseta puhelu pitoon.

Toisen puhelun hylkääminen

• Kun kuulet toistuvia piippauksia puhelun aikana, vedä vasemmalle.

Toisen puhelun soittaminen

1. Napauta puhelun aikana . Puheluloki tulee näkyviin.
    2. Tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla .
    3. Valitse vastaanottajan numero ja napauta . Ensimmäinen puhelu asetetaan pitoon.

Siirtyminen puhelusta toiseen

• Voit siirtyä toiseen puheluun ja asettaa nykyisen puhelun pitoon napauttamalla Pidossa.