Viestintäasetukset

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Viestien ilmoitusasetusten muuttaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta > .
    2. Napauta ja napauta sitten Asetukset.
    3. Jos haluat määrittää ilmoitusäänen, napauta Ilmoitusääni ja valitse sitten haluamasi asetus tai napauta ja valitse sitten laitteeseen tallennettu musiikkitiedosto.
    4. Vahvista asetus napauttamalla VALMIS.
    5. Jos haluat muokata muita ilmoitusasetuksia, voit tehdä sen liukusäätimiä napauttamalla.

Lähetettävien viestien toimituskuittausten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta > .
    2. Napauta ja napauta sitten Asetukset.
    3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Toimituskuittaus-liukusäädintä.

Kun toimituskuittaukset ovat käytössä, toimitetuissa viesteissä näytetään valintamerkki.