Laitteen suojauksen varmistaminen

Arrow left Xperia L1 – tuen yleiskatsaus

Laitteessasi on erilaisia suojaustapoja: suosittelemme niiden käyttöä, sillä ne suojaavat laitettasi, jos se katoaa tai varastetaan.

Kun otat käyttöön jonkin suojaustavan, on erittäin tärkeää, että muistat sille määrittämäsi tiedot.

Näyttölukko

Määritä laitteelle turvallinen näyttölukitus, jonka avaamiseen vaaditaan PIN-koodi, salasana tai kuvio tai ja jolla estät muita käyttämästä laitetta luvattomasti. Kun otat näyttölukon käyttöön, näyttöä ei voi avata tai sisältöä poistaa oletusasetuksiin palauttamisella ilman lukituksen avaamista.

Jos lisäät näyttölukkoon yhteystiedot, esimerkiksi sähköpostiosoitteesi, niiden avulla voit saada laitteesi takaisin, jos kadotat sen.

Google-tili

Lisää Google-tili, jotta voit käyttää Etsi oma laite -palvelua. Joissain tilanteissa sinun on myös tunnistauduttava suojaussyistä Google-tilisi avulla.

Etsi puhelimeni

Etsi oma laite -palvelulla voit tarkistaa laitteen sijainnin, lukita laitteen, avata laitteen lukituksen ja poistaa kadonneen laitteen sisällön etäyhteydellä. Kun kirjaudut Google-tilillesi, Etsi oma laite on oletusarvoisesti käytössä.

SIM-kortin lukitus

Lukitse SIM-kortit PIN-koodilla luvattoman käytön estämiseksi. PIN-koodi täytyy antaa aina, kun laite käynnistetään uudelleen.

IMEI-numero

Säilytä IMEI-numerosi hyvässä tallessa. Jos laitteesi varastetaan, jotkin operaattorit voivat tämän numeron avulla estää laitetta käyttämästä verkkoa maassasi tai alueellasi.

Varmuuskopiointi

Varmuuskopioi laitteesi sisältö siltä varalta, että laite hajoaa, katoaa tai varastetaan. Saat lisätietoja kohdasta Laitteen sisällön varmuuskopioiminen ja palauttaminen.