Puhelujen soittaminen

Puheluiden soittamisen yleiskuvaus

Voit soittaa puhelun valitsemalla numeron manuaalisesti tai etsimällä numeroita yhteystietoluettelosta ja puhelulokeista nopeasti smart dial -toiminnolla. Kirjoita osa yhteystiedon numerosta tai nimestä ja valitse sitten haluamasi ehdotuksista. Voit soittaa videopuhelun laitteeseen sisältyvällä Duo™-videokeskustelusovelluksella.

Puheluiden soittaminen

1 Takaisin puhelulokiin
    2 Poista
    3 Valintapaneeli
    4 Soittopainike

Valintapaneelin avaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta sitä.
    3. Jos valintapaneeli ei tule näkyviin, napauta .

Puhelinnumeron valinta

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta sitä.
    3. Jos puheluloki on näkyvissä, tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla .
    4. Anna puhelinnumero ja napauta .

Voit poistaa vahingossa annetun numeron napauttamalla .

Puhelun soittaminen smart dial -toiminnon avulla

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta sitä.
    3. Jos puheluloki on näkyvissä, tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla .
    4. Kirjoita näppäimistöllä haluamaasi yhteystietoa vastaavat numerot tai kirjaimet. Kun kirjoitat kirjaimia tai numeroita, näyttöön tulee luettelo mahdollisista vaihtoehdoista.
    5. Napauta yhteystietoa, jolle haluat soittaa.

Ulkomaanpuhelun soittaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta sitä. Puheluloki tulee näkyviin.
    3. Tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla .
    4. Paina 0-näppäintä pitkään, kunnes +-merkki tulee näkyviin.
    5. Anna maatunnus, suuntanumero (ilman ensimmäistä nollaa) ja puhelinnumero. Napauta sitten .

Suoravalintanumeron lisääminen aloitusnäyttöön

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta tyhjää kohtaa pitkään, kunnes laite värisee ja mukautusvalikko tulee näkyviin.
    2. Napauta mukautusvalikossa Lisäohjelmat > Pikakomennot.
    3. Selaa sovellusluetteloa ja valitse Suoravalinta.
    4. Valitse yhteystieto ja numero, jota haluat käyttää suoravalintanumerona.

Puhelinnumeron näyttäminen tai piilottaminen

Voit valita, näytetäänkö vai piilotetaanko puhelinnumerosi vastaanottajien laitteissa soiton yhteydessä.

Puhelinnumeron näyttäminen tai piilottaminen puheluita soitettaessa

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu > Lisäasetukset > Soittajan tunnus ja valitse sitten haluamasi asetus.

Kaikki operaattorit eivät ehkä tarjoa tätä toimintoa.